Egyéb»

Ételkészítési ismeretek/ÚJ 2019

Ételkészítési ismeretek/ÚJ 2019
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631665215 MK-5813
Ára: 9990

Részletes leírás:


Hasonló termékek

A gasztronómia alapjai
A gasztronómia alapjai
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631666908
Raktári szám: MK-5969

Bruttó egységár5490

Ezt nevezem!
Ezt nevezem!
Író: --
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789632450049
Raktári szám:

Bruttó egységár1000

Géprajzi feladatgyűjtemény
Géprajzi feladatgyűjtemény
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789632751283
Raktári szám: TM-11212/6

Bruttó egységár3990