Egyéb»

Ételkészítési ismeretek/ÚJ 2019

Ételkészítési ismeretek/ÚJ 2019
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631665215 MK-5813
Ára: 9990

Részletes leírás:


Hasonló termékek

Bőrmívesség
Bőrmívesség
Író: --
Kiadó: Fekete Sas Kiadó
ISBN: 9789639680449
Raktári szám:

Bruttó egységár2800

Összehasonlító anatómiai praktikumok I.
Összehasonlító anatómiai praktikumok I.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631934434
Raktári szám: 42266/I/2

Bruttó egységár5311

Felvi Tájoló
Felvi Tájoló
Író: --
Kiadó: Educatio Kft.
ISBN: 9772064415168
Raktári szám:

Bruttó egységár2195