Egyéb»

A gasztronómia alapjai

A gasztronómia alapjai
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631666908 MK-5969

Részletes leírás:


Hasonló termékek

Vendéglátó gazdálkodás és szakmai számítások
Vendéglátó gazdálkodás és szakmai számítások
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632751351
Raktári szám: TM-61005

Bruttó egységár3790

Összehasonlító anatómiai praktikum II.
Összehasonlító anatómiai praktikum II.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631921816
Raktári szám: 42266/II/1

Bruttó egységár4667

Olvasónapló-A két Lotti/Puedló
Olvasónapló-A két Lotti/Puedló
Író: --
Kiadó: Puedlo Kiadó
ISBN: 9789639673540
Raktári szám:

Bruttó egységár200