Egyéb»

A gasztronómia alapjai

A gasztronómia alapjai
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631666908 MK-5969

Részletes leírás:


Hasonló termékek

Hajós Ferenc: Munkajogi és vállakozási ismer. 2017
Hajós Ferenc: Munkajogi és vállakozási ismer. 2017
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 0115050000006
Raktári szám: TM-

Bruttó egységár2190

Fenntarthatóság projektfüzet felső tagozat
Fenntarthatóság projektfüzet felső tagozat
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636978402
Raktári szám: MS-4304

Bruttó egységár2180

Líneáris algebra
Líneáris algebra
Író: --
Kiadó: ELTE Eötvös Kiadó
ISBN: 9789634634713
Raktári szám:

Bruttó egységár4170