Egyéb»

A gasztronómia alapjai

A gasztronómia alapjai
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631666908 MK-5969

Részletes leírás:


Hasonló termékek

a Kompetenciaalapú pedagógia lehetőségei
a Kompetenciaalapú pedagógia lehetőségei
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 5464655656465
Raktári szám: MS-9319

Bruttó egységár2185

A sikeres kétsz.éretts.szaktárgyi kézikönyve
A sikeres kétsz.éretts.szaktárgyi kézikönyve
Író: --
Kiadó: DFT Hungaria Kft.
ISBN: 9789639473348
Raktári szám:

Bruttó egységár1953

A Szent Johanna gimi (Ketten) 6.
A Szent Johanna gimi (Ketten) 6.
Író: --
Kiadó: LL Kiadó
ISBN: 9786155653230
Raktári szám:

Bruttó egységár3500