Egyéb»

A gasztronómia alapjai

A gasztronómia alapjai
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631666908 MK-5969

Részletes leírás:


Hasonló termékek

Munkahelyi kommunikáció
Munkahelyi kommunikáció
Író: --
Kiadó: EFEB
ISBN: 0111140000000
Raktári szám:

Bruttó egységár3000

Egyszerűen,érthetően Készüljünk a KRESZ vizsg.B
Egyszerűen,érthetően Készüljünk a KRESZ vizsg.B
Író: --
Kiadó: --
ISBN: 9789630624060
Raktári szám:

Bruttó egységár4600

Apácaműveltség Magyaro-on(Biz)
Apácaműveltség Magyaro-on(Biz)
Író: --
Kiadó: Libro-Trade Kft.
ISBN: 9789635069712
Raktári szám:

Bruttó egységár3200