Egyéb»

Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Hagyomány-Adomány
Hagyomány-Adomány
Író: --
Kiadó: Holnap Kiadó
ISBN: 9789633463192
Raktári szám: HO-

Bruttó egységár1200

Vendéglátó gazdálkodás és szakmai számítások
Vendéglátó gazdálkodás és szakmai számítások
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632751351
Raktári szám: TM-61005

Bruttó egységár3790

ECDL Vizsgapéldatár
ECDL Vizsgapéldatár
Író: --
Kiadó: Kossuth Kiadó
ISBN: 9789630944892
Raktári szám:

Bruttó egységár6900