Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.

Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631665154 MK-6515-4

Hasonló termékek

Allons-Y 1.-Le Nouvel
Allons-Y 1.-Le Nouvel
Író: --
Kiadó: Lexika Kiadó Kft.
ISBN: 9789639357921
Raktári szám: LX-027TK

Bruttó egységár3890

Irodalmi feladatgy. FGY. IV.
Irodalmi feladatgy. FGY. IV.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636970062
Raktári szám: MS-3230

Bruttó egységár2120

Cukrászati technológia I.
Cukrászati technológia I.
Író: --
Kiadó: FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN: 9639107427
Raktári szám: É-307/I

Bruttó egységár1210