Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.

Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631665154 MK-6515-4

Hasonló termékek

Themen Neu Zertifikatsband tk.
Themen Neu Zertifikatsband tk.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783193015235
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár3510

Az áruforgalom lebonyolítása
Az áruforgalom lebonyolítása
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667257
Raktári szám: MK-6021

Bruttó egységár6790

Szerves kémia 10. TK
Szerves kémia 10. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631963267
Raktári szám: NT-15140/1

Bruttó egységár1990