Építési ismeretek

Építési ismeretek
-- Szega Books Kft. 9789639702967 GS-0-40

Részletes leírás:


Hasonló termékek

Kémia 10. TK/NAT
Kémia 10. TK/NAT
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631643374
Raktári szám: MK-4337-4

Bruttó egységár2665

Magyar nyelv 12. TK
Magyar nyelv 12. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631944761
Raktári szám: NT-16403/1

Bruttó egységár1220

Cukrászati technológia I.
Cukrászati technológia I.
Író: --
Kiadó: FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN: 9639107427
Raktári szám: É-307/I

Bruttó egységár1210