4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Magyar nyelv és irod. kidolgozott éretts emelt
Író: --
Magyar irodalom 10. tk.
Író: --
Matematika 12. fgy.
Író: --
Szövegértés lépésről lépésre Középiskolásoknak
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Irodalom 10. TK. II. rész
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631970944
Raktári szám:
NT-16220/II
Bruttó egységár
2490
Irodalom 9. TK. II. rész NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631974584
Raktári szám:
NT-17120/II
Bruttó egységár
1670
Lagune 3. mf.
Író:
--
Kiadó:
Hueber Kiadó
ISBN:
9783190116263
Raktári szám:
HV-
Bruttó egységár
4150