4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
New Plus Proficiency-Michigan-EPCE
Író: --
Smart junior 1. WB
Író: --
Idegen szavak és kifejezések szótára
Író: --
Nyelvtan, Helyesírás, Fogalmazás 7. TK
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
*Érettségi irodalom adattár és tesztek 2./2024
Író:
--
Kiadó:
Klett Kiadó
ISBN:
0172580000005
Raktári szám:
RK-
Bruttó egységár
4390
Egys. érettségi fgy. matematikából-25 szób.tétel
Író:
--
Kiadó:
Konsept-H Kiadó
ISBN:
9789639933040
Raktári szám:
KT-0325
Bruttó egységár
990
Mozgókép- és médiaismeret TK. B változat
Író:
--
Kiadó:
Pauz-Westermann Kft.
ISBN:
9789639432383
Raktári szám:
PK-01108B
Bruttó egységár
1720