4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Biológia 10. TK.ÚJ! Öröklődés-Ökológia
Író: --
Fizika-optika, hőtan
Író: --
Fizika 9. TK-szakiskolás
Író: --
Kémia feladatgyűjtemény a kétsz. érettségire
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Érettségi mintatételek informatikából 60 közép/em.
Író:
--
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
ISBN:
9789632617954
Raktári szám:
MX-1127
Bruttó egységár
3280
Kémia 9. TK
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631974812
Raktári szám:
NT-17139
Bruttó egységár
1670
Fizika 10. TK./Emelt
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631976403
Raktári szám:
NT-17235
Bruttó egységár
1670