4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Alapmérések anyagvizsgálatok
Író: --
Longman exam accelerator
Író: --
Kémia MF-fémek és vegyületeik
Író: --
Matematika 8. tankönyv feladatainak megoldása
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 3.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660388
Raktári szám:
MK-6038-9
Bruttó egységár
2110
Mezőgazdasági munkagépek II.
Író:
--
Kiadó:
FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN:
7974130
Raktári szám:
G-387/II
Bruttó egységár
3570
Legyetek jók ha tudtok!-Etika tk.
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639396258
Raktári szám:
PD-011
Bruttó egységár
2100