4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Gödöllői királyi kastély/Több nyelven
Író: --
László Ágnes: Érték teremtők 2017
Író: --
Fizika Középiskolásoknak/Mechanika
Író: --
Emelt szintű kidolg. szóbeli tétel matematika/2025
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia 12. az emelt szintű képzéshez
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631979961
Raktári szám:
NT-17821
Bruttó egységár
5160
Irodalom MF. 10.o.-szakképzős
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639224346
Raktári szám:
PD-004
Bruttó egységár
400
New Headway elem. (2nd Ed.)Student's kazetta
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194366694
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
1645