4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Biológia középiskolásoknak,érettségizőknek/2024
Író: --
Érettségi tételek történelemből/2019
Író: --
Érettségi felkészítő Történelem közép és emelt2024
Író: --
Tangram 1B szójegyzék
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Gente 2. tk.+CD
Író:
--
Kiadó:
Klett Kiadó
ISBN:
9789639572331
Raktári szám:
RK-
Bruttó egységár
5433
Studio D A2 Unterrichtsvorbereitung+CD
Író:
--
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
ISBN:
9783464207338
Raktári szám:
MX-
Bruttó egységár
3680
RAM-ba zárt világ
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636971533
Raktári szám:
MS-3140
Bruttó egységár
1738