Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660722 MK-6072-2
Ára: 2490

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Aktuell 1. TK.+CD
Themen Aktuell 1. TK.+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016907
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár8350

Latin III. tankönyv
Latin III. tankönyv
Író: N. Horváth Margit
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631952674
Raktári szám: NT-13319/1

Bruttó egységár2690

Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. I.+CD
Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. I.+CD
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631942132
Raktári szám: NT-16125/I

Bruttó egységár3450