Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660722 MK-6072-2
Ára: 2490

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

A CNC-programozás alapjai
A CNC-programozás alapjai
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631665390
Raktári szám: MK-6539-0

Bruttó egységár4990

Traveller intermediate B1 WB+CD
Traveller intermediate B1 WB+CD
Író: --
Kiadó: M.M.Publications
ISBN: 9789604435906
Raktári szám: EK-

Bruttó egységár3150

Biológia 9-10.B II.TK/NAT
Biológia 9-10.B II.TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256515
Raktári szám: OH-BIO910TB/II

Bruttó egységár3340