4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Érettségi mintatételek irodalomból 101 ksz2024
Író: --
Érettségi mintatételek kémiából 180 emelt/ÚJ(Biz)
Író: --
Színes irodalom 12./NAT 2020/ ÚJ.
Író: --
Felmérő-Irodalom 8.o.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Enterprise Plus WB
Író:
--
Kiadó:
Express Publishing
ISBN:
9781843258148
Raktári szám:
EX-
Bruttó egységár
3130
Lazán németül II.(BIZ)
Író:
--
Kiadó:
Libro-Trade Kft.
ISBN:
9789632182209
Raktári szám:
Studium
Bruttó egységár
4600
Anyanyelv szakképzősöknek 9. MF.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636973704
Raktári szám:
MS-2589
Bruttó egységár
888