4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Tóthárpád Ferenc versei
Író: --
Panoráma-A földrajz új világa-tanári kézikönyv
Író: --
Minecraft/ Útmutató a vöröskőhöz
Író: --
Érettségire felkészítő fgy.magyar ny.és irod.9-12.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Kémia Fémek és vegyületeik
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631625615
Raktári szám:
CA-0047
Bruttó egységár
690
Történelem III. témazáró
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631966879
Raktári szám:
NT-81533
Bruttó egységár
1190
Biológia II.+ egészségvédelmi kiegészítés
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631951929
Raktári szám:
NT-16308/K
Bruttó egységár
1850