Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660722 MK-6072-2
Ára: 2490

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Aktuell 1. TK.+mf.+CD Lektion 1-5.
Themen Aktuell 1. TK.+mf.+CD Lektion 1-5.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783191816902
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár8820

Fizika 9.TK.
Fizika 9.TK.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631645354
Raktári szám: MK-4535-4

Bruttó egységár2790

Biológia 4. Gombák,biokémia,Állati sejt
Biológia 4. Gombák,biokémia,Állati sejt
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631971101
Raktári szám: NT-81554

Bruttó egységár1365