Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660722 MK-6072-2
Ára: 2490

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Nouveau France-Euro-Express 3. tanári kézikönyv
Nouveau France-Euro-Express 3. tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631956467
Raktári szám: NT-13398/K/1

Bruttó egységár2600

Biológia TK. 9.o.
Biológia TK. 9.o.
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639224155
Raktári szám: PD-052

Bruttó egységár530

Vendéglátó technológia
Vendéglátó technológia
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633369357
Raktári szám: KP-2133

Bruttó egységár6275