4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Anyanyelv és komm. 3 TK./NAT/OFI
Író: --
Irodalom 12. TK. II. rész
Író: --
Tanári kézikönyv a Matematika 6. felmérőhöz
Író: --
Magyar irodalom 8. TK.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia.egészségtan 10.MF. szakiskolás
Író:
--
Kiadó:
Korona Kiadó
ISBN:
9789639376748
Raktári szám:
KO-0167/M
Bruttó egységár
650
Gazdasági környezetünk II.munkafüzet
Író:
--
Kiadó:
Novoprint Kiadó
ISBN:
97831131
Raktári szám:
NP-KGD-1207/2T
Bruttó egységár
600
Irodai gépírás számítógépen II.
Író:
--
Kiadó:
Forrai Gazdasági Akadémia Kft.
ISBN:
64499422
Raktári szám:
FA-59671
Bruttó egységár
3465