4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Nyelvtan és helyesírás munkatankönyv 5.
Író: --
Írd le bátran németül
Író: --
22 Steps to Perfect Communication(Biz)
Író: --
Írásbeli feladatok a nyelvvizsgán-francia/Origo
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Üzleti gazdaságtan 12.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660302
Raktári szám:
MK-6030-3
Bruttó egységár
5135
Matrix Pre-interm. SB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194369664
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
4490
Földrajzi atlasz a középiskolák számára/2024
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631957365
Raktári szám:
OH-FOL912ATL
Bruttó egységár
2230