4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Kon-Takt 1. tk.
Író: --
Listen to Business English with CD gazdasági
Író: --
Nyelvtan-helyesírás-felmérő feladatlapok-4.osztály
Író: --
The Little Red Hen
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Cukrászszakmai ismeretek 1.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639668263
Raktári szám:
MK-5815
Bruttó egységár
6690
In English Elementary SB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194340564
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
2490
Schritte International 6.Kursbuch+Arbetsbuch+CD
Író:
--
Kiadó:
Hueber Kiadó
ISBN:
9783190018567
Raktári szám:
Bruttó egységár
4300