Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660722 MK-6072-2
Ára: 2490

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9-10.Kompetenciafejl.Feladatgy./2020/NAT
Biológia 9-10.Kompetenciafejl.Feladatgy./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256171
Raktári szám: OH-BIO910MAB

Bruttó egységár2200

Nyelvtan, Helyesírás, Stilisztika 10. TK
Nyelvtan, Helyesírás, Stilisztika 10. TK
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636972066
Raktári szám: MS-2166

Bruttó egységár1063

Történelem I. TK.
Történelem I. TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631934540
Raktári szám: NT-14125

Bruttó egységár2400