4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Varázsképek-összeadás-kivonás
Író: --
Deutsch.com 3. mf.+CD
Író: --
Biológia középiskolásoknak,érettségizőknek/2024
Író: --
New Snapshot elementary SB
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Irodalom 12.A TK./NAT 2020
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789634364153
Raktári szám:
OH-MIR12TA
Bruttó egységár
2500
Színes irodalom 11.SZGY. /NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631981421
Raktári szám:
NT-0031/2
Bruttó egységár
1900
Történelem 6. MF/NAT
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636974701
Raktári szám:
MS-2856T
Bruttó egységár
905