4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Műalkotások elemzése I-III.-régi
Író: --
Emeltszintű magyar szóbeli érettségi 2009
Író: --
Matrix Pre-interm. WB
Író: --
Fizika TK. 9.o.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia II. TK
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631628333
Raktári szám:
MK-2833-7
Bruttó egységár
2340
Cukrászszakmai ismeretek 2.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639668706
Raktári szám:
MK-5816
Bruttó egységár
6690
Anyanyelv szakképzősöknek 10. TK.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636974589
Raktári szám:
MS-2190
Bruttó egységár
1075