4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Matura Leader SB Level B1/2020
Író: --
Plusz7 próbaérettségi angol nyelvből
Író: --
Challenges 1. Testbook
Író: --
To the Top 4. Companion
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Kekse 1. tk.NAT
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631975093
Raktári szám:
NT-56501/NAT
Bruttó egységár
3660
Giro d'italiano 1.TK.+CD NAT
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631975123
Raktári szám:
NT-56551/NAT
Bruttó egységár
5375
Solutions Upp.interm.SB.+CD
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194551953
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
4190