4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Agrotechnika 12-13 éveseknek
Író: --
Irodalom Birodalom 5.o.
Író: --
New Matrix Pre-Interm. SB
Író: --
Érettségire kész.Tört.Rövid és hosszú esszéf/2024
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Emelt szintű kidolg.szóbeli tétel Történelem/2025
Író:
--
Kiadó:
Corvina Kiadó
ISBN:
9789631371017
Raktári szám:
Corvina
Bruttó egységár
3990
Az emberiség története témazáró 10.o.
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639396531
Raktári szám:
PD-008/1
Bruttó egységár
746
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786156178305
Raktári szám:
OH-BIO09TA
Bruttó egységár
1920