Cukrászati technológia I.

Cukrászati technológia I.  
-- FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int. 9639107427 É-307/I

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia 10. TK/NAT
Kémia 10. TK/NAT
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631643374
Raktári szám: MK-4337-4

Bruttó egységár2665

Vendéglátó ismeret
Vendéglátó ismeret
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633369029
Raktári szám: KP-2122

Bruttó egységár3325

Érettségi mintafeladats.biológia10 írás.emelt2024
Érettségi mintafeladats.biológia10 írás.emelt2024
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789634997276
Raktári szám: MX-1962

Bruttó egységár3980