Cukrászati technológia I.

Cukrászati technológia I.  
-- FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int. 9639107427 É-307/I

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660739
Raktári szám: MK-6073-9

Bruttó egységár4390

Fizika 9. TK.NAT
Fizika 9. TK.NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974140
Raktári szám: NT-17105

Bruttó egységár1700

Matematika 9. tk. (Az érthető matematika)NAT
Matematika 9. tk. (Az érthető matematika)NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974560
Raktári szám: NT-17112

Bruttó egységár1700