Cukrászati technológia I.

Cukrászati technológia I.  
-- FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int. 9639107427 É-307/I

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178305
Raktári szám: OH-BIO09TA

Bruttó egységár1920

Click On 2. SB
Click On 2. SB
Író: --
Kiadó: Express Publishing
ISBN: 011111119963
Raktári szám: EX-

Bruttó egységár4010

Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek III.
Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek III.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631619515
Raktári szám: MK-21006/III/2

Bruttó egységár3490