Cukrászati technológia I.

Cukrászati technológia I.  
-- FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int. 9639107427 É-307/I

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátó szakmai alapismeretek
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9799633369714
Raktári szám: KP-2194

Bruttó egységár3840

Érettségi mintaf.kémia nyelvből 10 írásb ksz(Biz).
Érettségi mintaf.kémia nyelvből 10 írásb ksz(Biz).
Író: --
Kiadó: Libro-Trade Kft.
ISBN: 9789632617985
Raktári szám: MX-1130

Bruttó egységár2880

Általános Statisztika II.
Általános Statisztika II.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631927818
Raktári szám: NT-42492

Bruttó egységár3500