Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Allons-Y 1.tanári kézikönyv
Allons-Y 1.tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Lexika Kiadó Kft.
ISBN: 9789639357228
Raktári szám: LX-087KK

Bruttó egységár735

Irányítástechnika
Irányítástechnika
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631616385
Raktári szám: MK-59222

Bruttó egységár1329

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660739
Raktári szám: MK-6073-9

Bruttó egységár4390