Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek III.
Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek III.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631619515
Raktári szám: MK-21006/III/2

Bruttó egységár3490

Sowieso 1. szójegyzék
Sowieso 1. szójegyzék
Író: --
Kiadó: Langenscheidt Kiadó
ISBN: 9789639087316
Raktári szám:

Bruttó egységár660

Kekse 1. mf.NAT
Kekse 1. mf.NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631975543
Raktári szám: NT-56501/M/NAT

Bruttó egységár2610