Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Történelem 10. B FGY./NAT
Történelem 10. B FGY./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178879
Raktári szám: OH-TOR10MAB

Bruttó egységár1920

Biológia 11. MF
Biológia 11. MF
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631951967
Raktári szám: NT-16351/M

Bruttó egységár810

Irányítástechnikai alapismeretek
Irányítástechnikai alapismeretek
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632750323
Raktári szám: TM-21002

Bruttó egységár2430