Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660722
Raktári szám: MK-6072-2

Bruttó egységár2490

Kon-Takt 2. tk.
Kon-Takt 2. tk.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631960396
Raktári szám: NT-56542

Bruttó egységár3490

Challenges 1. Testbook
Challenges 1. Testbook
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582847507
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár1425