Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kekse 1. tanári kézikönyv
Kekse 1. tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631956733
Raktári szám: NT-56501/K

Bruttó egységár3490

Finommechanikai elemek
Finommechanikai elemek
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631616750
Raktári szám: MK-59281

Bruttó egységár1157

Delfin Tanári kézikönyv
Delfin Tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190216017
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár7280