Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

So geht's zum DSD II Übungsbuch
So geht's zum DSD II Übungsbuch
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9783126759700
Raktári szám:

Bruttó egységár7560

Informatikai ismeretek 9-10.o.
Informatikai ismeretek 9-10.o.
Író: Farkas Csaba
Kiadó: Jedlik Oktatási Stúdió
ISBN: 9789638700025
Raktári szám: JO-0151

Bruttó egységár1995

Matematika felmérő 10.o.-szakképzős
Matematika felmérő 10.o.-szakképzős
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639612150
Raktári szám: PD-237/1

Bruttó egységár1035