Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Történelem és társadalomismeret 10. TK-szakiskolás
Történelem és társadalomismeret 10. TK-szakiskolás
Író: --
Kiadó: Konsept-H Kiadó
ISBN: 9789639362086
Raktári szám: KT-1505

Bruttó egységár1261

Biológia 11.
Biológia 11.
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789634649915
Raktári szám: AP-111101

Bruttó egységár1550

Kon-Takt 4. tk.
Kon-Takt 4. tk.
Író: Maros Judit
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631960457
Raktári szám: NT-56544

Bruttó egységár2850