Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Irodalom 9. TK. II. rész
Irodalom 9. TK. II. rész
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631969054
Raktári szám: NT-16120/II

Bruttó egységár2490

Allons-Y 1.tanári kézikönyv
Allons-Y 1.tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Lexika Kiadó Kft.
ISBN: 9789639357228
Raktári szám: LX-087KK

Bruttó egységár735

Éretts.történ. feladats.középsz. írásb./2024(Biz)
Éretts.történ. feladats.középsz. írásb./2024(Biz)
Író: --
Kiadó: Libro-Trade Kft.
ISBN: 9789635780846
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár4790