Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660739
Raktári szám: MK-6073-9

Bruttó egységár4390

Matematika 11 TK.
Matematika 11 TK.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631629651
Raktári szám: MK-2965-1

Bruttó egységár2410

New Headway Pre-interm. (2nd Ed.) WB+CD
New Headway Pre-interm. (2nd Ed.) WB+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194716574
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2190