Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátó technológia
Vendéglátó technológia
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633369357
Raktári szám: KP-2133

Bruttó egységár6275

Solutions Upp.interm. WB.
Solutions Upp.interm. WB.
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194552028
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3290

Irodalom 9. Szöveggyűjtemény
Irodalom 9. Szöveggyűjtemény
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631945744
Raktári szám: NT-13199/SZ/1

Bruttó egységár1520