Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9-10.Kompetenciafejl.Feladatgy./2020/NAT
Biológia 9-10.Kompetenciafejl.Feladatgy./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256171
Raktári szám: OH-BIO910MAB

Bruttó egységár2200

Szakmai vizsgára felkészítő feladattár
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár
Író: --
Kiadó: KITEX
ISBN: 9789636373382
Raktári szám:

Bruttó egységár3470

New Headway Upp.interm. (3rd Ed.) SB
New Headway Upp.interm. (3rd Ed.) SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194392990
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár5190