Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Műalkotások elemzése I-III.-régi
Műalkotások elemzése I-III.-régi
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631948110
Raktári szám: NT-13112

Bruttó egységár3440

Traveller Level B1+ SB
Traveller Level B1+ SB
Író: --
Kiadó: M.M.Publications
ISBN: 9789604436071
Raktári szám: EK-

Bruttó egységár4020

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660722
Raktári szám: MK-6072-2

Bruttó egységár2490