Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Cukrászszakmai ismeretek 2.
Cukrászszakmai ismeretek 2.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639668706
Raktári szám: MK-5816

Bruttó egységár6690

 Irodalom 12.A TK./NAT 2020
Irodalom 12.A TK./NAT 2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364153
Raktári szám: OH-MIR12TA

Bruttó egységár2500

Kísérleti-Történelem 12 MF./ÚJ
Kísérleti-Történelem 12 MF./ÚJ
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789636829292
Raktári szám: FI-504011202

Bruttó egységár1400