Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Sag za sagom 1. TK. NAT
Sag za sagom 1. TK. NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631975147
Raktári szám: NT-56365/NAT

Bruttó egységár3120

Zöld Föld MF. Haladóknak/NAT2020
Zöld Föld MF. Haladóknak/NAT2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634363323
Raktári szám: OH-FNT1112MA

Bruttó egységár2420

Négyjegyű függvénytáblázat/fehér
Négyjegyű függvénytáblázat/fehér
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631957037
Raktári szám: NT-16129/1

Bruttó egységár2610