Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955
Ára: 8990

Hasonló termékek

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153935
Raktári szám: OH-BIO09TB

Bruttó egységár2000

Cukrászszakmai ismeretek 1.
Cukrászszakmai ismeretek 1.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639668263
Raktári szám: MK-5815

Bruttó egységár6690

Fizika 9. TK.-középiskolás
Fizika 9. TK.-középiskolás
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631948417
Raktári szám: NT-14123

Bruttó egységár1470