Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Emelt szintű kidolg. szóbeli tétel történelem/2020
Emelt szintű kidolg. szóbeli tétel történelem/2020
Író: --
Kiadó: Corvina Kiadó
ISBN: 9789631366341
Raktári szám:

Bruttó egységár1990

Földrajz 9. TK
Földrajz 9. TK
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636973346
Raktári szám: MS-2621U

Bruttó egységár3840

Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 2.
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 2.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660371
Raktári szám: MK-6037-0

Bruttó egységár2110