Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Mozgóképkultúra és médiaismeret 10.TK.
Mozgóképkultúra és médiaismeret 10.TK.
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789633280072
Raktári szám: AP-101901

Bruttó egységár1785

Allons-Y 2.tanári kézikönyv
Allons-Y 2.tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Lexika Kiadó Kft.
ISBN: 9789639357235
Raktári szám: LX-088KK

Bruttó egységár735

Solutions Upp.interm.TB
Solutions Upp.interm.TB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194552073
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár7435