Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Gente 2. mf.+CD
Gente 2. mf.+CD
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9789639572348
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2833

Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 3.
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 3.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660388
Raktári szám: MK-6038-9

Bruttó egységár2110

Matematika 10. tankönyv feladatainak megoldása
Matematika 10. tankönyv feladatainak megoldása
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631628241
Raktári szám: MK-2824-8

Bruttó egységár2100