Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátó technológia
Vendéglátó technológia
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633369357
Raktári szám: KP-2133

Bruttó egységár6275

Biológia 9-10.B II.TK/NAT
Biológia 9-10.B II.TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256515
Raktári szám: OH-BIO910TB/II

Bruttó egységár3060

Cambridge Young Learners E.Test-Flyers 1
Cambridge Young Learners E.Test-Flyers 1
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521659024
Raktári szám: CU-

Bruttó egységár2650