Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Fizika 9-10.B II.kötet TK/2020 NAT
Fizika 9-10.B II.kötet TK/2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256447
Raktári szám: OH-FIZ910TB/II

Bruttó egységár3100

Steps kazetta
Steps kazetta
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 775226842
Raktári szám: NT-56347/H

Bruttó egységár1655

Építő szakipari kitűzési és mérési ismeretek
Építő szakipari kitűzési és mérési ismeretek
Író: --
Kiadó: Skandi-Waldi Könyvkiadó
ISBN: 9789638617682
Raktári szám: SW-59345

Bruttó egységár2555